Over Schadenet Van Vliet

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Van Vliet vindt zijn oorsprong in 1990 toen het nog Autoschadeherstelbedrijf Harmelen heette. Het bedrijf was in die tijd nog niet aangesloten bij een keten en werd geleid door drie personen. Later werd de naam afgekort naar ASH en kreeg alleen mijnheer Van Vliet de leiding. Doordat alleen mijnheer Van Vliet de leiding kreeg, viel het bedrijf onder de Van Vliet Autogroep. Hedendaags vertegenwoordigt Van Vliet Autogroep de merken: Opel, Peugeot, Citroën en Aiways (Autocentrum Van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven). Ook Schadenet Van Vliet en leasemaatschappij (Van Vliet Autolease) behoren tot de groep.

In de loop der jaren is de markt veranderd. Leasemaatschappijen en verzekeraars wilden afspraken maken met ketens om zo alles duidelijk en inzichtelijk te hebben. Het werd voor ASH tijd om zich aan te sluiten bij een keten. Er is gekozen voor Schadenet en zo is de naam Schadenet van Vliet ontstaan.

In de beginjaren was Autoschadeherstelbedrijf Harmelen gevestigd aan de Nijverheidsweg 16 in Harmelen. Maar in 2003 bleek dat pand toch te klein en is het bedrijf verhuisd naar een drie keer zo groot pand aan de Techniekweg 14 in Harmelen. Met een goede bereikbaarheid, grote werkplaats en vele parkeerplekken is het een ideaal pand. 

Wie zijn wij?
Heden ten dagen is Schadenet Van Vliet een organisatie met duidelijke communicatielijnen waarbij transparantie voorop staat. Flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Van Vliet zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest moderne, geschikte en best passende technologie en houden rekening met het milieu. Wij zijn gecertificeerd conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Wij weten bij Schadenet Van Vliet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: het liefst wil je dat het direct wordt opgelost. Wij nemen je zorgen weg. In de meeste gevallen wordt uw auto opgehaald en krijg je direct vervangend vervoer. 

De schade wordt op vakkundige wijze hersteld, zodat je zo snel mogelijk jouw eigen voertuig terug hebt. Ook de administratie nemen wij voor onze rekening. Doordat Schadenet Van Vliet met de meeste verzekeraars en leasebedrijven samenwerkt, ben je altijd verzekerd van een snelle en accurate service.

Locatie
Schadenet Van Vliet is gevestigd op het industrieterrein de Putkop in Harmelen.  Er wordt op dit moment druk aan de snelweg gewerkt waardoor vanaf december van dit jaar het pand vlak naast de snelweg A12 gevestigd zal zijn afrit 14a. Tot die tijd kun je onderstaande routebeschrijving aanhouden:

Routebeschrijving
Via autosnelweg Utrecht-Den Haag (A12)

  • Neem afslag de Meern (afslag 15) richting Woerden;
  • Linksaf richting Harmelen/Woerden. Borden 'Harmelen' volgen;
  • Door het dorp heen de weg volgen richting industriegebied de Putkop;
  • Neem bij de eerste rotonde de eerste afslag naar de Bedrijfsweg;
  • Ga na 200 meter linksaf de Techniekweg op.

Via autosnelweg Den Haag-Utrecht (A12)

  • Neem afslag Woerden. Borden 'Harmelen' volgen. Rij onder het spoor "de Putkop" door(bij restaurant 'de Putkop'. Neem de eerste rotonde driekwart (links) naar de Bedrijfsweg;
  • Ga na 200 meter linksaf de Techniekweg op.
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak